Mastodon
Travel

Suriye’de Şampiyon Bir Türk: Kemal Canbolat (Belgesel)



Herkese Selamlar, bu gün bir belgeselle karşınızdayım. Konumuz Kemal Canbolat hem de kendi ağzından anlatımı ile birlikte.

Peki kimdir Kemal Canbolat?

Adını ilk kez Suriye’den attığı video ve fotoğraflarla daha fazla duyuran başarılı basketbolcumuz. 1994 doğumlu Hatay Hassalıdır. Kendisi sunni bir Türk’tür. Türk basketbol alt yapısında eğitim görmüş ve daha sonra Suriye Al-Wahda takımında oynamış ve şampiyon olmuşlardır. Aynı zamanda Suriye Milli Takımında başarılı bir kariyer yaptı.

Şimdilerde ise Ankaragücüne transfer olan Canbolat basketbol kariyerine kaldığı yerden devam ediyor.

Fatih Koparan Just English Dil Okulları (https://www.justenglishtr.com​​) sponsorluğunda Belgeseli hazırlamıştır.

Sosyal Medya ;
Twitter : https://twitter.com/ifkoparan
Instagram : https://instagram.com/ifkoparan
Tiktok : https://www.tiktok.com/@ifkoparan
#suriye #halep #şam #kemalcanbolat

30 Comments

  1. Tüm youtube gelirlerimizle Darüşşafakalı öğrencilere burs veriyoruz. Yorum, beğenilerinizi eksik etmeyip hesabımızı takip ederseniz büyük destek vermiş olursunuz. Teşekkürler ❤️ Bu arada Japonya'dayım 🙂 Belgesel tarzında hazırladığımız videolar çok emek verildiği için biraz geriden geliyor doğal olarak ❤️❤️❤️

  2. Abi zaten bizim eski evlerimiz Suriye'de aynı yapmışlar. Aynı tertip yapmışlar. Her evde yaklaşık 12'yi 15'in arasında değişiyor odalar var.

  3. Bizim evlerimiz Suriye'de hepsi bunun gibidir. Yaklaşık eski evler diyelim ortada bahçesinde ortada havuzu olmalı. Değişik meyve ağaçları olmalı. Üst katta üst kat kışın kullanıyoruz. Alt katı da yazın kalıyoruz.

  4. Biz zaten savaştan önce herhangi bir zaman kimseyi sormazdık. Sen alabilir misin? Sinir misin şehri misin? Kürt müsün? Arap mısın? Türk müsün? Hiç kimseyi sormazdık. Biz ben ararım akrabalarım çok kötü Türk de var. Türk de var. Benim eniştem Türk birisi ya eniştem Kürt Kürt Olduğunu Bilmezdim savaştan önce öğrendim aynen

  5. Ya biz memleket içinde nerelisin? Bizi sormazdık. Şamlı mısın? Halepli misin? Hamalısın humus musun? Biz bunu sormazdık sorması bile ayıp şöyle küçük düşürüyor insana Yeter ki sen benim kardeşimsin. Yeter ki sen benim milletimden.

  6. Gerçekten arkadaşlar bizim savaşımızın hiçbir sebebi yoktur da çok rahat bir milletin ülkeniz çok zengindi. Her şey bir de vardı. Devlet bize her şey vermişti zannedersem rahatlık Bahtiyar insanlara hiçbir gergi yoktur da savaş yapmaya.

  7. Çok özlemişiz Suriye ekibini, çok iyi geldi. Üçlüye selamlar. Teşekkürler Fatih koparan, yüzümüzü güldürdün.

  8. öxlemişiz kemal cambulat kardeşimizi….!.hüsamettin cindoruk çok severdi ..şimdi sevmesin….şam şampiyonu basketçi kardeşimiz..ehlen ve sehlen…sahi kuzum bu video yenimi yavvv….fatih bizi koparmıyorsa eğer….şamda halep kebabını daha öncede yemişti ama….adamsın kemal canbolat ..dindi mezhepti ..insanları katgorize etmek boş işler..millet nelerle uğraşıyor …esas olan vijdan sahibi olmak…insanlığın anahtaRIdır vijdan…adam gibi adamdır kemal canbolat kardeş….yüreği kocaman kardeşimiz ..

Write A Comment