Mastodon
Travel

Japonyadaki Yeni İşim Ve Fuji Dağına Doğru Yolculuk



Yeni videoda tokyodan aldığımız go to travel kampanyalı tur ile fuji dağına doğru gidiyoruz.Önce yüzyıllar boyunca sake üretimi yapan fabrikayı geziyoruz.Sonra bitkisel ürünlerin olduğu herb garden parkını ziyaret edip öğle yemeğinde açık büfe deniz ürünlerini yiyoruz.Çilek serasında sınırsız çilek yiyip turun son ayağı olan fuji dağını en ünlü izleme noktası olan Chureito Pagoda’yı geziyoruz.

00:00 giriş
00:10 shinjuku tur otobüse gidiyoruz
05:00 yamanashi sake fabrikasına doğru gidiyoruz
10:26 yamanashi herb garden park
14:12 sınırsız deniz ürünlü açık büfeli öğlen yemeği
18:03 çilek serasında sınırsız çilek yiyoruz
20:39 fuji dağının meşhur izleme yeri Chureito Pagoda
23:10 japonyadaki yeni işimi açıklıyorum
29:04 8 kutsal göl ziyaretimiz
32:49 kapanış konuşması

#japonya
#cemkun
#tokyo

Bu tarz videolar için videoyu beğenebilir,abone olabilir ve yorum yazabilirsiniz.

Tokyo’dan başlayacak yeni yolculuğumda başıma gelenleri en doğal halimle paylaşacağım.Bu yolculukda bana destek olmak için kanala abone olabilir ayrıca İnstagram’dan ve Twitch’den Takip edebilirsiniz.

Uber eats’de çalışacaklar için davet kodu 👉 👉Uber’le çok para kazanıyorum ve senin de bu fırsatı seveceğini düşünüyorum. Daha fazla bilgi için: https://www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=zqq2qw2ba4gq

Kanaldaki Bütün Videolar 👉 https://www.youtube.com/watch?v=Emy9WrR_Ez0&list=PL8Fj3JRbuRxrGl25Z0T27Ob16HXq0XAc_

Twitch 👉https://www.twitch.tv/cemukun
instagram 👉 https://www.instagram.com/cem_kun44/?hl=tr

38 Comments

  1. izleyenler bir yorum bırakarak takashi turizme destek verebilir 🙏🙏 insta: cem_kun44

  2. Kanalini az once kesfettim, videolarin gercekten bilgilendirici ve icerikleriklerin guzel ama bence iceriklerinin karsiligini alamamanin sebebi videolarindaki edit eksikleri. Biraz belgesel kivaminda, biraz daha edit ile yapilan sakalar gorseller vs ile cok daha iyi olur. Ayni zamanda biraz da clickbait yapman lazim bence, videolarin kendine cekmesi lazim insanlari. Bunlari bir ozelestri olarak kabul et basarilar.

  3. Bu çok güzel gezi videosu için çok teşekkür ederim babayiğit cem devamı bekleriz kal sağlıcakla ❤️

  4. Uzun zamandır takip eden biri olarak azmine hayranım Cem. Gerçekten de çok daha iyi yerlere gelmeyi hakediyorsunuz. Takipteyiz👏👍🏻

  5. Eşim eşim diyorsunuz, eşiniz nerede? Neden göremiyoruz açıkcası çok garip geldi bu, yüzünü göstermenizde bir sakınca mı var diye merak ettim.

  6. Bu konuda haklısın bu yolculuklar da keyif ve bilgiler sundun başka deneyimleri ni gezilerini dört gözle bekliyorum

  7. seni takip eden kitle senin gibi insanlar dostum. çöp bir kitlen olmasındansa senin gibi değerli insanların seni takip etmesi daha iyi bence zamanla bu artacaktır, bir süre sonrada bir patlama noktası olacaktır çok ünlü olacaksın muhtemelen:) hakettiğin yere geleceksin inanıyorum, sevgiler.

  8. Selam Cem bu Suica cardı metroya girişte bastın çıkıncada mı okutman lazım Suica cartı? Para çekilmiyor dimi çıkışta okutunca

  9. Sevgili Cem, sen simdi kaliteli is yap. meyvesini bugun olmazsa, yarin ama mutlaka yersin. kaliteyi yuksek tut. hikayesinden, cekimine, ve iceriklere , ayrica muzigine kadar.

  10. Merhaba kardes sana Facebookdan yazdim Bana bi cevap verirsen cok sevinirim

Write A Comment